Time Activity Duration (Minutes/Hours)
Time Duration Activity
6:00 30 mins Meditation
6:30 15 mins Kriyas and Cleasing
6:45 15 mins Sattvik Tea
7:00 90 mins Yogic Walk & Exercise at Beach
8:30 30 mins Breakfast
9:00 60 mins Free time/Self Study
10:00 2 Hrs Lectures by Pundit Ji
11:00 45 mins Asanas / Pranayama
13:00 30 mins Lunch followed by Yogic walk
13:45 75 mins Nishpand Bhav (Relaxation)
14:15 30 mins Free time/Self Study
15:30 60 mins Tea Break
16:00 60 mins Theory/Presentations
17:00 60 mins Practice teaching
18:00 60 mins Yoga Practices
19:00 60 mins Free Time
20:00 6-7 Hrs Dinner
22.00 Daily Schedule Sleep

Our Teachers

Best Yoga Teachers are Here for You
Mr Nitin David
Mr Nitin David
Dr Babita Singh
Dr Babita Singh
Dr Anita Choudhary
Dr Anita Choudhary
Ms Simmi Saxena
Ms Simmi Saxena
Ms Latika Vyas
Ms Latika Vyas
Address:
Bhakti Kutir, 296, Colomb, Palolem, Canacona(403702) – Goa, India
Phone:
+91 9993033353, +91 9406624555
Email:
info@yogalifegoa.com